ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για την διευκόλυνση σας

Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα douklias.gr παρουσιάζονται και διατίθενται προς πώληση κοσμήματα όλων των ηλικιών, αντρικά, γυναικεία, παιδικά, ρολόγια και διάφορα είδη δώρων. Καλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης και να προβείτε σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του douklias.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεστε πλήρως. Με την είσοδο σας στο δικτυακό τόπο τεκμαίρεται ότι έχετε λάβει γνώση των όρων χρήσης, τους αποδέχεστε και παραιτείστε από κάθε αξίωση που τυχόν προκύψει από την επίσκεψη σας στο douklias.gr. O παρών διαδικτυακός τόπος δύναται να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή τους παρόντες όρους χρήσης. Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Η χρήση του www.douklias.gr μετά την ως άνω αναφερόμενη τροποποίηση λογίζεται ως αποδοχή των όρων χρήσης, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν.

Πνευματική ιδιοκτησία

Όλη η ύλη, οι φωτογραφίες, ο σχεδιασμός, το λογότυπο www.douklias.gr και περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών, εικαστικής εργασίας και απεικόνισης, κειμένων, λοιπών συναφών τίτλων πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών τίτλων, και λοιπής πνευματικής ιδιοκτησίας είναι πνευματική ιδιοκτησία και ανήκουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα douklias.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν, εκτός κι αν αναφερθεί, ή/και αποτυπωθεί σε οποιοδήποτε μέρος της ιστοσελίδας διαφορετικά. Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, από τους οποίους προστατεύεται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας douklias.gr, καθώς και η ιστοσελίδα εξ' ολοκλήρου απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο για προσωπική, μη κερδοσκοπική χρήση. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε άλλη χρήση της ιστοσελίδας μας και των περιεχομένων της για σκοπούς άλλους από προσωπικούς και μη εμπορικούς καθώς επίσης και η αντιγραφή, σάρωση, εκτύπωση και κατέβασμα δεδομένων οποιουδήποτε κειμένου, εικόνας, περιεχομένου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα για εμπορικούς ή έστω και μη κερδοσκοπικούς σκοπούς, εκτός από την καθαρά προσωπική χρήση.

Ο χρήστης/επισκέπτης κατανοεί και αποδέχεται ότι απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, του περιεχομένου του παρόντος website χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του douklias.gr(Ν 2121/1993).

 

Ακρίβεια Περιεχομένου και Περιορισμός Ευθύνης

Επιδίωξη του douklias.gr είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια στην λειτουργία του, στις πληροφορίες που βασίζονται στις περιγραφές των προϊόντων με την προβολή φωτογραφιών και ειδικότερων σχολίων, στις τιμές των μεταφορικών κα. Οποιαδήποτε τέτοια λάθη διακρίνονται είναι ανεπιτήδευτα και απολογούμαστε εκ των προτέρων για οποιαδήποτε λανθασμένη πληροφορία αντανακλάται στην τιμή, τo κόστος των μεταφορικών, την διαθεσιμότητα ή και το ίδιο το εμπόρευμα και επηρεάζει τις αποφάσεις σας για την αγορά του κόστος των μεταφορικών, την διαθεσιμότητα,

Παρόλα αυτά ο παρών διαδικτυακός τόπος δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε να παρέχει εγγυήσεις :

• ότι η καθαυτή λειτουργικότητα ή εξ' ολοκλήρου λειτουργία του παρόντος ιστοχώρου θα είναι αδιάλειπτη, συνεχής ή χωρίς λειτουργικά λάθη και κενά.

• θα υπάρχει άμεση διόρθωση και επάνοδος στη λειτουργία των λογισμικών συστημάτων σε περίπτωση που έχουν προσβληθεί από ιό/ιούς ή σε αδυναμία λειτουργίας λόγω ύπαρξης ιού/ιών

• ότι αυτή η δικτυακή περιοχή ή ο κεντρικός υπολογιστής που την καθιστά διαθέσιμη θα είναι χωρίς ιούς ή άλλα επιβλαβή στοιχεία

Το douklias.gr δεν είναι υπεύθυνo για τις φθορές ή καταστροφές οποιουδήποτε είδους στον εξοπλισμό σας που θα προκληθούν από την αδυναμία ή ανικανότητα να εισέλθετε στην ιστοσελίδα μας ή την μη προσβασιμότητα σας μέσω του εξοπλισμού σας στην ιστοσελίδα μας. Ως χρήστης/επισκέπτης της ιστοσελίδας μας, θα πρέπει να αναλαμβάνετε πλήρη ευθύνη των εξόδων συντήρησης του λογισμικού σας, του εξοπλισμού σας και οποιουδήποτε εξοπλισμού συνδέεται με την χρήση της ιστοσελίδας μας. Σαν χρήστης/επισκέπτης της παρούσας ιστοσελίδας, εσείς, συμφωνείτε ότι η είσοδος σας θα υπόκειται στους όρους και κανονισμούς που διέπονται από την παρούσα ιστοσελίδα και η κάθε είσοδός σας θα γίνεται σύμφωνα με τη δική σας ανάληψη των προαναφερόμενων κινδύνων.

Το douklias.gr δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη προκύψει από την χρήση της ιστοσελίδας. Εάν για οποιοδήποτε λόγο είσαστε δυσαρεστημένος, μη ικανοποιημένος ή μη καλυμμένος με την παρούσα ιστοσελίδα και το περιεχόμενό της, θα εκτιμούσαμε την όποια επικοινωνία σας μαζί μας. Παρόλα αυτά, η μοναδική νομική σας κάλυψη, εάν και εφόσον είστε δυσαρεστημένος, μη ικανοποιημένος ή μη καλυμμένος από την ιστοσελίδα μας είναι να πάψετε να την χρησιμοποιείτε.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

To douklias.gr μπορεί να τροποποιήσει τις τιμές, τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά αυτούς τους όρους για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν στο μέλλον. Η χρήση της ιστοσελίδας μετά από την δημοσιοποίηση των αλλαγών θα σημαίνει ότι δέχεστε και συμφωνείτε με τις αλλαγές. Στην περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους νέους όρους θα πρέπει να σταματήσετε την χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

To douklias.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει να αναστείλει ή και να διακόψει για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα όλο ή μέρος της ιστοσελίδας του, να αλλάξει, βελτιώσει ή αναβαθμίσει αυτήν χωρίς καμία ειδοποίηση, να αρνείται ή να ακυρώνει τις παραγγελίες οι οποίες ανταποκρίνονται σε προϊόντα με λανθασμένη διατίμηση.

Τρόποι πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας προτείνουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για τις αγορές σας :

-Πληρωμή με Αντικαταβολή

-Πληρωμή με μετρητά στον μεταφορέα κατά την παραλαβή των προϊόντων στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

-Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας στους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας σας. Διαφορετικά θα ακυρωθεί η παραγγελία σας.

Για την κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να μας αποστείλετε με φαξ στο τηλέφωνο 210 5761645 ή με e-mail το παραστατικό κατάθεσης της τράπεζας, στο οποίο πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας είναι:

-ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ -ΙΒΑΝ:

  164/633574-89

  IBAN: GR5601101640000016463357489

-ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ-IBAN:

  347-002101-153816

  IBAN: GR6301403470347002101153816

-ΠΕΙΡΑΙΩΣ-IBAN:

  6725-112995-885

  IBAN: GR9601717250006725112995885

Όνομα δικαιούχου λογαριασμών : ΔΟΥΚΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥ

Αποστολές προϊόντων και διαθεσιμότητα

Για παραγγελίες κάτω των 50€ επιβαρύνονται με την αντικαταβολή των 2,5 Ευρώ (για παραγγελίες εντός Ελλάδας)

Τα δέματα αποστέλλονται δωρεάν με την ACS από Δευτέρα έως Παρασκευή 9-00πμ- 3-00μμ ενώ για τις παραδόσεις απογεύματα ή Σάββατο υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Για δέματα εκτός Ελλάδας υπάρχει διαφορετική χρέωση κατά περίπτωση.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται εντός 24 ωρών εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα και η παράδοση γίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Εάν στο προϊόν υπάρχει η ένδειξη "Κατόπιν Παραγγελίας" σημαίνει ότι το προϊόν έχει εξαντληθεί ή ότι υπάρχει σε απόθεμα στην αντίστοιχη αντιπροσωπία και η παραλαβή τους από σας θα γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα και εντός 30 ημερών από την υποβολή της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, έλλειψη προϊόντος από εταιρεία κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να μας ενημερώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της

Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αναιτιολόγητα εκτός αν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα. Για να επιστραφεί το προϊόν θα πρέπει να ισχύουν υποχρεωτικά οι κάτωθι προϋποθέσεις:

1. Να βρίσκεται στην αρχική του άριστη κατάσταση, άθικτο και αχρησιμοποίητο πέραν της δοκιμής, μέσα στη συσκευασία douklias.gr

2. Να έχει παραληφθεί, ελεγχθεί και εγκριθεί από το douklias.gr.

3. Να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη και όλα τα λοιπά έγγραφα αγοράς( πχ εγγύηση, πιστοποιητικά κα) Στην περίπτωση που πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε το τίμημα που έχετε καταβάλλει εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Κατά την παραλαβή του προϊόντος σας συστήνουμε να ελέγξετε προσωπικά το προϊόν που παραδίδεται και να επιβεβαιώσετε ότι παραμένει άθικτη η συσκευασία του.

Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος. Επιπλέον, επιστροφές δεν γίνονται αποδεχτές εάν έχει γίνει ειδική παραγγελία του προϊόντος, ή έχουν τροποποιηθεί έπειτα από αίτημα του πελάτη/αγοραστή και εάν τα προϊόντα έχουν φθορές που προκλήθηκαν κατά το άνοιγμα τους, για τις οποίες η ευθύνη επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη/αγοραστή. Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα ανωτέρω το douklias.gr δε θα δεχθεί την επιστροφή. Όσον αφορά τα ρολόγια, μετά την παρέλευση των 14 ημερών, υπεύθυνες για οποιεσδήποτε αξιώσεις καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπίες Ελλάδος για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, οι οποίες και καλύπτουν με την εγγύηση που συνοδεύει το ρολόι σας για κάθε μορφής πρόβλημα που προκύψει. Σε περίπτωση κράτησης προϊόντων από το πραγματικό μας κατάστημα με προκαταβολή, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται παρά μόνο με την ολοκλήρωση της αγοράς των συγκεκριμένων προϊόντων.

ΤιμέςΠροϊόντων

Οι τιμές που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ 24% και τον φόρο πολυτελείας. Το douklias.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

 

Σύνδεσμοι (Links) προς άλλους διαδικτυακούς τόπους

Το douklias.gr ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλους ιστότοπους, προκειμένου να διευκολύνεται αποκλειστικά ο πελάτης/χρήστης. Οι δικτυακοί αυτοί τόποι δεν υπόκεινται σε έλεγχο από την ιστοσελίδα μας και συνεπώς το douklias.gr δεν ευθύνεται για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών τους. Eπίσης, το douklias.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημία των χρηστών/επισκεπτών, που προκύπτει από την αξιοποίηση της δυνατότητας διασύνδεσης με άλλο δικτυακό τόπο μέσω συνδέσμων (links) ή από τη χρήση στοιχείων και πληροφοριών που εμπεριέχονται σε κάθε παρόμοια ιστοσελίδα. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την επίσκεψη/χρήση τους ο επισκέπτης /χρήστης οφείλει να επικοινωνήσει απευθείας με τους αντίστοιχους δικτυακούς τόπους και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια την πλήρη ευθύνη (αστική και ποινική) ευθύνη για την ασφάλεια, το σύννομο, την εγκυρότητα του περιεχομένου των δικτυακών τους τόπων και την παροχή των υπηρεσιών τους. Το douklias.gr σε καμία περίπτωση δεν ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των δικτυακών αυτών τόπων και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε τρόπο.

ΙσχύονΔίκαιο

Η χρήση του καταστήματος και κάθε σύμβαση που συνάπτεται μέσω αυτού διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 200/31ΕΚ,ΠΔ 131/2003) τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών (ν. 2251/1994) και υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας, κατά ρητή παρέκταση αρμοδιότητας.

Οποιοσδήποτε εκ των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετος προς την ισχύουσα νομοθεσία παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Εάν οποιοδήποτε τμήμα σύμβασης που συνάπτεται μέσω του Καταστήματος αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει.